Om den här bloggen

Syftet med den här bloggen var från början inte alls att skriva en blogg. Jag var på jakt efter ett bra sätt att bokmärka artiklar som hade med ÖSK Fotboll att göra. Dessutom skulle det vara möjligt att tagga artiklarna så att det senare skulle vara någorlunda lätt att hitta i materialet. När jag sedan efter den del mindre lyckade försök landade här på WordPress var steget trots allt inte så långt till att även kommentera en del av nyhetsflödet.

Men huvudsyftet är trots allt fortfarande att försöka samla ihop länkar till vad som skrivs om ÖSK Fotboll (i en vid bemärkelse) på olika ställen på nätet.

Har du som läser detta något du skulle vilja bidra till bloggen med, t.ex något du skrivit eller kanske en bild med ÖSK-anknytning kan du sända detta till eyravallen@gmail.com

4 svar to “Om den här bloggen”

  1. ÖSKare i exil Says:

    Strålande initiativ. Kan du inte lägga upp lite info om dig själv så man vet vem det är som gör jobbet. Ära den som äras bör.

  2. Utflyttad Says:

    Vilket jättejobb du lägger ner, flugsnapparen! Instämmer med att du borde ta lite mer credit för det hela.

  3. Ledare P95 Says:

    Det är alltid kul att se dig bland publiken på grabbarnas matcher och senare på kvällen läsa dina kloka analyser!

  4. Thommy Åström Says:

    Här kan man tala om ett ÖSK-hjärta och ett helt makalöst arbete för HELA ÖSK-fotbollen. Hoppas också att de styrande i ÖSK ger ”hemlige Erik” den kredit han förtjänar!
    Thåström/Söder.

Lämna en kommentar