Albin Jansson till Sköllersta

by

NA skriver idag att Karlslunds mycket duktige back Albin Jansson lånas ut till Sköllersta för spel i div 3. Det var säkert väldigt välkommet för Sköllersta för Albin är riktigt duktig. En spelare som ÖSKs talangtrupp nog gärna skulle vilja se inlånad till den egna truppen. Eller kanske inte. Om man tar in en ny spelare måste man ju peta någon annan. Albin spelar väl till höger och där har ÖSK i år Daniel Björnqvist, en spelare som man ser en bra utvecklingspotential hos. Så att ta in Albin och låta Dajje sitta vid sidan eller spela någon annanstans smakar väl inte tillräckligt bra.

Beträffande ÖSKs möjligheter att i en framtid knyta Albin till den egna A-truppen så påverkas den inte alls (om jag fattat saker och ting rätt) av utlåningen. ÖSK har sitt avtal med Karlslund som reglerar hur och på vilka villkor spelare kan gå mellan klubbarna. Den dagen som man eventuellt anser att Albin kan ta en plats i A-truppen, så bör man kunna genomföra flytten utan några större problem. Tills dess är det helt och hållet i ÖSKs intresse att Albin spelar så högt upp i seriesystemet som möjligt.

NA: Landslagsman till Sköllersta
Karlslunds IF: Kalle, Albin och Simon lånas ut

Etiketter: , , , , ,

Ett svar to “Albin Jansson till Sköllersta”

  1. Div 3 Västra Svealand – Omgång 7 « Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK Fotboll Says:

    […] IF – FBK Karlstad Eyravallen: Albin Jansson till Sköllersta NA: Landslagsman till Sköllersta FBK Karlstad: Jamaican i FBK VF: FBK:s semesterlirare FBK […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: