Forward leter russin i Karlslunds kaka

by

Papperstidningen skriver idag om Forwards arbete med truppen inför nästa år. Artikeln kanske dyker upp på nätet så småningom, men utifall den inte gör det så här är huvuddragen.

Tre KIFare i siktet.
Calle Olsson och Robin Ingvarsson finns uppsatta på önskelistan för att bättra på offensiven. Calle har ju redan spelat två säsonger i Forward, men lämnade för div 2-spel i Karlslund. Robin har trots sina unga år varit runt en del. Det ville aldrig riktigt ta sig för honom hos ÖSK, där han under en kortare period hade ett lärlingskontrakt. Vägen till Karlslund gick sedan via Rynninge, som han lämnade för KIF. I de matcher jag sett honom spela för KIF har han gjort bra ifrån sig och dessutom några riktigt snygga mål.

För att komma tillrätta med sina akuta målvaktsproblem sneglar man från Forwards sida även mot Jonas Persson. Jonas brukar mot slutet av varje säsong säga, att han skall lägga av nästa år för att få mer tid för familjelivet, men än har han inte gjort slut. Fotbollssug kallas det visst. Beträffande en eventuell flytt till Trängen, så är det tänkbart att långresorna till platser som Boden avskräcker så pass mycket, att han stannar kvar på Karlslund Arena.

Plan B för Söderberg?
Klubben har även varit i kontakt med Christian Söderberg, som ju skall provträna med ÖSK i januari. Vi väntar till vidare med honom, säger Torsten Medin väl medveten om att det knappast går att få Söderbergs underskrift innan ÖSK sagt sitt i frågan.

Diallo på väg in?
En annan spelare man tittar på (eller rent av hoppas på) är Cheick Diallo med ett förflutet i Rynninge under Nordin-eran. De senaste åren har han spelat med Motala AIF, men är tydligen på väg tillbaka till stan.

ÖSK-backar eftertraktade.
Klubben hoppas slutligen att kunna förlänga kontrakten med de fd. ÖSK-backarna Axel Kjäll och Joakim Gren.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar