Uttunnat Karlslund

by

Medan Stellan Carlsson är fullt sysselsatt med att hitta en bra väg till Degerfors har Dennis Fransson funnit en tillbaka till Örnsro. Örebrosyrianerna meddelar på sin hemsida att de skrivit kontrakt med Dennis och även med Dennis (Rosbo).  Denne Dennis (Fransson) verkar ha satt i system att byta klubb om inte varje år så i alla fall vartannat.

Här gör hur som helst Syrianerna ett fynd om långkastare Fransson bara kan hålla sig någorlunda vältränad och i form. Jag är rätt förvånad över klubbytet – han borde ha kunnat tillföra en hel del till Karlslund under deras kommande div 2-säsong. Men han kanske var sur över att han inte fick spela så mycket i höstas. Hade han fått spela mer hade nog KIF kunnat greja de två poäng, som fattades för att de skulle kunna hålla sig kvar i ettan. Att han går till Syrianska förvånar också. Rynninge eller varför inte Adolfsberg borde väl ha legat närmare till hands.

Om Rosbo vet jag inte så mycket. Han har väl varit skadad mest hela tiden under de år han stått med i Karlslunds A-lagstrupp. Men det lär vara en bra spelare, som enligt statistiken på Sportklubben.net representerat Sportklubben vid ett tillfälle. Nämligen den 24 september då han som artonåring var med på planen, då ÖSK slog Hertzöga med 2-1 i Svenska Cupen.

Hur som helst känns det vettigare att Syrianerna värvar folk från Karlslund än att de tar in dem på turistvisum från Brasilien.

ÖSK Ungdoms blivande seriemotståndare Karlslund verkar att få en del luckor att täppa till i sitt anfall till nästa år. Frågan är om Kalle Holmberg (-93) och Isaac Thelin (-92) kommer att vara vuxna det tätningsjobbet.

Etiketter: , , , ,

Lämna en kommentar