Landslagsmän från ÖSK

by

110325. Astvald inhoppare i förlustmatch.
Marcus Astvald blev inbytt med en knapp halvtimme kvar att spela i U21-landslagets vänskapsmatch mot Italien. Sverige förlorade mötet med 3-1, men Mackan kunde i alla fall glädja sig över att under den tiden han var på planen så blev det inga baklängsmål. Tyvärr inga framåt heller.

Svenska Fotbollförbundet: U21 herr: Förlust 3-1 mot Italien

110324. Astvald på bänken.
När Sverige möter Italien i en U21-landskamp på bortaplan får Marcus Astvald börja på bänken tillsammans med åtta andra ersättare.

110323. NA: Hamrén hyllar Almebäck ”Han är en spännande spelare”

110315.
Michael Almebäck gör något av en kometkarriär genom de svenska landslagstrupperna. Från U21 till C-laget (Sydafrika), B-laget (Cypernlägret) har han nu fått en plats i den A-trupp som skall möta Moldavien i EM-kvalet den 29 mars på Råsunda. Detta tack vare några återbud och Olof Mellbergs avstängning. Så värst stora möjligheter att få spela har han nog ändå inte. Före honom i hackordningen i den uttagna truppen lär Jonas Olsson, Andreas Granqvist och Mikael Antonsson stå. Om det nu inte blir så att landslaget behöver en extremt snabb mittback – då kommer ingen före Iron-Mike.

Återkomst i U21-landslaget blir det för Marcus Astvalds del. Han finns med i den trupp som på bortaplan skall möta Italien den 24 mars.

SvFF: Årets första EM-kvaltrupp
SvFF: U21 herr: Truppen mot Italien

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Landslagsmän från ÖSK”

  1. Krille Says:

    Såvitt jag kan se första gången sedan 1997 som en utespelare från ÖSK tagits ut till en tävlingmatch för Sverige. Då var det Dan Sahlin. Och genom historien är det väl inte så många över huvud taget? Under min livstid minns jag bara Alven och Erlingmark. Minns att Pelle Blohm spelade mot Tyskland men jag är rätt säker på att det var en träningsmatch. Sedan har vi ett helt gäng som spelat januariturné: Fursth, Gawelin, Tjerna, Anttonen, Gerzic. Tror att Mattias Jonson blev uttagen direkt efter att han skrivit på för Helsingborg, något liknande för Skoog. Glömmer jag någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: