Johannes Skoglund till Köping?

by

110319. Skoglund spelade med Köping.
Rynninge IK skriver i sin matchrapport från träningsmatchen mot Köping FF (div 3 i år), att Johannes Skoglund fanns med på plan för sin gamla klubb. Med tanke på att Johannes förra veckan provspelade med Karlstad BK tyder väl en del på att han kan vara på väg att lämna ÖSK på ett eller annat vis.

I matchen som Rynninge vann med 3-2 gjorde Gustaf Lundholm Rynninges första mål. Gurra har varit med och spelat några matcher nu så kanske hans långvariga knäproblem är över. Med på plan för Rynninge, fast utan att komma med i målprotokollet, var även talangtruppens föredetting Edvin Möller. Men för Edvins del är väl inte formaliteterna kring en eventuell övergång avklarade än, såvitt jag vet.

Tillägg: När jag ”för säkerhets skull” kollar på Köpings hemsida, så står det faktiskt där, att Johannes har bestämt sig för att spela för Köping FF i år. Inga diskussioner har dock förts med ÖSK om detta, skriver Thord Gustavsson, som är föreningens ordförande. Av artikeln framgår det inte heller om det rör sig om ett lån eller om Johannes kontrakt med ÖSK skall avslutas.

110314. Skoglund provspelade med Karlstad BK.
Värmlands Folkblad skriver idag, att ÖSKs mittfältare Johannes Skoglund spelade en halvlek med Karlstad BK i deras helgmatch mot IK Tord. Johannes behöver få mer speltid och en utlåning verkar vara den mest framkomliga vägen för att uppnå detta mål.

VF: Lätt seger för KBK som testade mittfältare

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Johannes Skoglund till Köping?”

  1. Krille Says:

    Hoppas på en försäljning snarare än en utlåning. Känns inte som om Johannes är en man för en allsvensk guldkandidat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: