Bra drag på årsabonnemangen

by

Eftertraktat plastkort

110311 – 4384.
Svartvitt har varit i kontakt med ÖSKs Jan Carlsson för att reda ut hur årets försäljning av säsongsabonnemang står sig gentemot tidigare års. Rätt så bra visar det sig.

110307 – 4336.
ÖSK kampanjar i år för att försöka få sålt så många  årsabonnemang. som möjligt. Förutom en annons i lokalpressen på John Alvbåge kan man på en kampanjsida hos ÖSK förutom en ovanligt smutsig Michael Almebäck (det finns väl ingen lera på Behrn) även kolla in en räknare, som talar om hur många årsbiljetter som sålts. Räknaren uppdateras med ojämna mellanrum och idag var det en sådan ojämn dag, då totalen skuttade iväg från 4049 till 4336.

Om man vill undvika att besöka ÖSKs fortfarande obeskrivligt tröga hemsida, men ändå vill ha koll på läget kan man kolla siffran i bloggens högermarginal.

Kampanjargument.

 

Annonser

Etiketter: ,

3 svar to “Bra drag på årsabonnemangen”

  1. Marta Says:

    jättekul att det är drag på biljettförsäljningen. Vet du hur det ser ut om man jämför med tidigare säsonger? Har för mig vi låg runt 4000 -2010.

  2. Krille Says:

    Den här bloggen är en fantastisk service. Du är en hjälte, basatt du vet. Konstaterar gillande att Örebro hockeys avslutningsmatch i kvalserien spelas i Ängelholm, hade kunnat bli en jobbig krock med hemmapremiären annars. Nu hoppas vi på lapp på luckan.

  3. Annellill Says:

    Jaa, jösses vad skitig han var Almebäck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: