Alejandro provtränar i England

by

110225. Bud på gång?
Information om Alejandro Bedoyas uppvisningsvisit hos Birmingham City har noterats på ett otal fotbolls- och nyhetsrelaterade siter på Internet. Idag skriver så Mail Online, att klubbens manager Alex Mc Leish funderar på om han skall lägga ett bud på Bedoya. Frågan är dock om detta bara är en fortsättning på de senaste dagarnas surr kring provträningen eller om det finns ett seriöst intresse att redan nu säkra amerikanens framtida tjänster. Det verkar väl lite onödigt tidigt att buda redan nu, eftersom Alejandro på grund av övergångsbestämmelserna inte kommer att kunna vara tillgänglig för spel förrän till hösten. De skulle visserligen kunna köpa honom nu och sedan låta honom spela klart våren hos ÖSK, men det verkar kanske lite långsökt. Det finns ju saker som skaderisken etc.

Ett annat faktiskt frågetecken är frågan om arbetstillstånd. De engelska importreglerna för icke-EU-skrivna fotbollsspelare tillåter i princip bara ordentligt landslagsmeriterade spelare att börja fotbollsarbeta i England.

110223. Förlust i träningsmatch.
Den amerikanska fotbollssiten soccer365.com skriver, att Alejandro spelade 90 minuter i Birminghams reservlag, vilka besegrades av MLS-laget San Jose Earthquakes  med 4-0. Eftersom soccer365:s fokus ligger på det amerikanska laget så kommenteras inte Alejandros insats. Men han verkar i alla fall inte ha blivit utbytt.

110219.
ÖSK skriver på sin hemsida, att Alejandro Bedoya under den kommande veckan kommer att provträna med den engelska Premiere League klubben Birmingham City FC. Någon omedelbar övergång kan dock inte vara aktuell eftersom det engelska transferfönstet nu är stängt. Det öppnas igen den 1 juni efter det att den engelska säsongen avslutats. Visserligen skulle klubbarna och Alejandro redan nu kunna komma överens om en övergång, men det finns nog ingen anledning för engelsmännen att göra klart redan nu. De vill säkert se att Alejandro är i spelbart skick (alltså inte skadad etc.) när en eventuell övergång blir aktuell.

NA: Bedoya tränar med Birmingham

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: