Sjögren: Inget är klart än

by

NA har fått tag på Lennart Sjögren för att försöka reda ut hur pass klara de nästan helt klara spelarövergångarna egentligen är. Inte helt klara, säger Lennart som dock av Lasse Wirströms artikel att döma verkar tro att de så småningom kommer att bli klara. Det kan dröja till nästa vecka, men det kan också gå fortare eller kanske ta längre tid.

Jag tror som sagt, att man i princip är överens med spelarna, men att man även måste göra klart med deras föreningar. Frågan är sedan hur snabba dessa är med sitt pappersarbete. Tyskarna bör väl kunna vara rätt effektiva, medan en regional klubb i Brasilien rimligtvis behöver mer tid på sig.

Beträffande Kushtrim Lushtaku så är denne definitivt ett andrahandsalternativ i dagsläget. ÖSK har sagt att för honom gäller det att vänta och se (och hoppas).

Om bloggen skulle tillåta sig att gissa lite, så tror den nog att Valdet Rama skulle kunna vara klar mot slutet av veckan, medan det lär dröja en bit in i nästa vecka innan Paulinhos papper är klara för registrering.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: