Jonas Persson till Forward

by

Talangtruppens föredetting Jonas Persson har under de senaste åren vaktat målet åt Karlslunds IF. Han var med på KIFs resa från trean till ettan och sedan på returen till trean igen. Rent målvaktsmässigt tycker jag att han blivit allt bättre med åren. I höstas verkade det dock som om det var slutspelat för Jonas del. Det har han i och för sig sagt ett antal gånger redan tidigare, men denna gång lät det definitivt.

Vilket det alltså inte var. Forward skriver på sin hemsida, att Jonas nu skrivit på för dem. Laget har ju en mycket ung och talangfull målvakt i Jacob Rinne, men ingen andremålvakt efter det att Kristoffer Jonsson åkte till USA. Kristoffer är tillbaka, men kommer att ta det lite lugnare i år hos IFK Kumla i Närkesfyran.

Huruvida Jonas är tänkt som förste- eller andremålvakt framgår inte av Forwards korta notis. Normalt borde väl Jacob vara förstemålvakt med tanke på hans utvecklingspotential och att han klarade sig rätt bra förra säsongen. Men jag har å andra sidan svårt att se att Jonas satsar all den träning- och resetid som behövs för ett div 1-lag för att få sitta på bänken och kolla Jacobs målvaktsarbete.

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: