En Paulinho trots allt?

by

Paulo José de Oliveira (Paulinho). Foto: Svensk Fotboll

110301. Ingen Paulinho
Kushtrim Lushtaku och ÖSK har kommit överens om ett kontrakt och Lennart Sjögren har officiellt förklarat att vinterns värvningsfönster stängts för inkommande spelare.

110222. Nästan klar?
Han har skrivit på, hävdar FotbollDirekt.

Ingenting är klart förrän vi sagt att det är klart, säger Sjögren till FD.

Vi avvaktar, säger Eyravallsbloggen.

Det är nästan klart, skriver Svartvitt.

Hut kan det vara nästan klart, men inte tillräckligt klart för att ÖSK skall tillstå att det verkligen är klart? Jag tror att det kan ha något med övergången från hans nuvarande klubb att göra. Det uppgavs nämligen, att han gick tillbaka till en brasiliansk klubb (Venda Nova), när han lämnade BK Häcken. Dock med löftet att de skulle släppa honom om han fick ett nytt kontrakt i Europa. I så fall så kan det mycket väl vara så att det är frisläppandet från hans nuvarande klubb, som man väntar på.

110218.
ÖSKs brasiliansk-koreanska säsongslån Paulinho lämnade helt enligt planerna ÖSK efter att ha spelat ut säsongen. Med sig hem fick han den lilla silverutmärkelsen utöver de sedvanligt lönebaserade ersättningarna. Innevarande år kommer den genomsympatiske brassen att som hemvändare representera Hammarby IF i Superettan. En klubb som han spelade för under åren 2005 – 2008.

Men det är kanske möjligt, att det ändå kommer att finnas en brasiliansk Paulinho i årets upplaga av ÖSK. Expressen skriver nämligen, att ÖSK för närvarande har kontakt med den Paulinho (i detta fall handlar det om Paulo José de Oliveira), som senast spelade för BK Häcken. Denne lämnade göteborgsklubben efter fjolårssäsongen för att försöka ta sig ut i Europa.

Men det verkar ha varit svårt för honom att få fotfäste på den kontinentala spelarmarknaden och efter det att de flesta övergångsfönstren nu stängts, så finns det inte så många öppningar kvar att välja bland. Svenska klubbar fyller dock fortfarande på i sina trupper och det öppnar alltså för det trots allt blir en fortsättning i allsvenskan för hans del. Gärna då i Örebro, tycker bloggen. Men han kan nog lika gärna hamna i Häcken, som nog är väldigt sugna på att återknyta bekantskapen.

Svensk Fotboll: Paulinho
NA: ÖSK vill värva Paulinho
Eurosport: BK Häcken: Vi har inte diskuterat Paulinho

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: