Vill ÖSK inte sälja Almebäck?

by

FotbollDirekt har talat med Michael Almebäck över helgen. Förutom det som vi redan visste – att ÖSK behöver värva fler spelare – så säger han också (enligt FD), att ÖSK haft två anbud på honom, men att klubben tackat nej till båda. Vilket i så fall skulle kunna förklara varför han inte vill förlänga sitt kontrakt med klubben.

Fast å andra sidan, så gäller hans inställning till en kontraktsförlängning situationen bara just nu – i morgon efter Transfer Deadline Day kan han tycka annorlunda. Eller nästa vecka/månad etc. Jag antar att Patrik Anttonens erfarenheter av den fria rörligheten på spelarmarknaden kanske kan få en eller annan spelare att tänka till en gång extra.

Nu är det ju inte en säkert, att det rörde sig om faktiska anbud. Det kanske bara rörde sig om förfrågningar – av mer eller mindre seriös art. Och ÖSKs nej-tack kan mycket väl ha bestått av att man talat om hur mycket man ville ha betalt för sin spelare för att släppa honom i förtid.

Svartvitt ställer till rätta.
Som vanligt är jag böjd att säga har media övertolkat vad Micke Almebäck har att säga om framtiden (sin och ÖSKs). Bröderna (?) Yesil hos Svartvitt har dock gett honom chansen att förklara vad han egentligen menade.

Svartvitt: Almebäck: ”Aldrig uttryckt att jag vill gå som Bosman”

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: