Futsal – DM

by

Slutspelet i futsal började idag och fortsätter fram till söndag. ÖSK-inslaget i årets slutspel är dock mycket begränsat och inskränker sig till ÖSK Söders damlag. Dessa är titelförsvarare och får nog gälla som förhandsfavoriter. Tjejerna var tvåa förra året, men i år saknas fjolårsvinnarna från Glanshammar, vars verksamhet upplösts i intet. Damlagen spelar sitt gruppspel på lördag med semifinaler och finaler i Idrottshuset på söndagen.

Förutom ÖSK-damerna och finaldagen så är det intressantaste  nog morgondagens matcher då distriktets 16 ”bästa” herrseniorlag spelar gruppspel och kvartsfinaler i Idrottshuset. Det brukar vara trevliga arrangemang med mycket kamp i bra tempo.

Annonser

Etiketter: ,

3 svar to “Futsal – DM”

 1. Sportchefen dam Says:

  Vi förlorade faktiskt finalen förra året och är inte titelförsvarare. Däremot fick vi en friplats till den följande omgången och det var sånär vi lyckades ta oss vidare. Vi förlorade med 5-8 mot SM-vinnarna Bollstanäs i sista gruppspelsmatchen i andra omgången. Men tack för att du tror på oss!
  //Jonas

  • Ficedula hypoleuca Says:

   Ja, det borde jag ha kommit ihåg. Men det enda jag kom ihåg var att tjejerna gick vidare i slutspelet och att de gjorde bra ifrån sig.

 2. Sportchefen dam Says:

  Det gjorde de verkligen! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: