Gustaf hoppas på fortsättning

by

Gustaf den 6 september 2008. Ett korsband har gått av och en lovande fotbollskarriär har förmodligen avslutats i förtid.

NA skriver idag i både pappers och digitalt format om att perioden för Gustaf Lundholm i ÖSKs A-lagstrupp kommit till sitt slut. Gustaf, som var en mycket lovande och hårt arbetande central mittfältare, ”fick” ett lärlingskontrakt i början av år 2008. Hans möjligheter till utveckling tog dock tvärstopp efter en knäskada under hösten samma år. Operationen av det avslitna korsbandet verkar inte ha lyckats fullt ut och ett antal försök till omstart slutade alltid på samma sätt – med nya knäproblem.

Två matcher i Folksam Cup plus några träningsmatcher blev det med A-laget under åren 2009 och 2010. Dessutom spelade han nedlånad till ÖSK Ungdom vid ett fåtal tillfällen. Kontraktet med ÖSK blev på grund av skadeproblemen (och nuvarande överflöd av yngre mittfältare) inte förnyat. Gustaf säger till tidningen, att han vill göra ett försök till med en klubb i distriktet innan han bestämmer sig för om han skall lägga av eller ej.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: