Eurostars

by

101121.
ÖSK har gått vidare till semifinal efter seger över Varbergs BoIS i kvartsfinalen med 1-0. I semin möter man Västerås SK som slog Carlstad United med 2-1.

I semifinalen tog det sedan stopp mot de blivande cupsegrarna från Västerås SK. VSK besegrade ÖSK med 3-0 och slog sedan Trelleborgs FF med 6-0 i finalen.

101120.
Som framgår av kommentaren hade ÖSKs grabbar en bra lördag på Heden. Efter ytterligare två vinster samt en oavgjord match tog laget hand om förstaplatsen i grupp D. Belöningen för denna prestation blir en sovmorgon, samt kvartsfinalsspel mot segraren i åttondelsfinalen mellan Fässbergs IF och Varbergs BoIS.

101119.
ÖSKs 95-or är den här helgen i Göteborg och deltar i fotbollsturneringen Eurostars. Namnet till trots domineras deltagarlistan av lag från Göteborg medan det internationella inslaget inskränker sig till ett lag från Norge. I övrigt deltar en handfull tillresta lag från föreningar i Sverige som brukar kunna ställa bra ungdomslag på fötterna.

Under fredag och lördag spelas gruppspel med 6 lag i varje grupp. På söndagen spelas sedan A- och B-slutspel där de tre bästa lagen från varje grupp spelar i A-varianten. I ÖSKs grupp deltar de tre göteborgslagen Askims IK, Sävedalens IF och ÖBK Lunden samt de tillresta FC Djursholm och Högaborgs BK.

ÖSKarna har startat turneringen bra genom att i sin första match besegra Sävedalens IF med 2-1 och en stund senare ÖBK Lunden med klara 3-0.

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Eurostars”

  1. Klas Jonsson Says:

    2 vinster och en oavgjord blev det idag. 2-1 mot FC Djursholm, 2-0 mot Högaborgs BK och till sist 2-2 mot Askims IK. Därmed gick vi obesegrade genom gruppspelet och vann grupp D. I morgon blir det kvartsfinal 12:10 mot segraren i matchen mellan Fässbergs IF och Varbergs Bois som spelas 08:50.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: