Internmatch idag?

by

Enligt ÖLFF:s matchkalender spelar ÖSK en internmatch idag. Hemmavarande och speldugliga medlemmar av A-truppen möter ett lag från talangtruppen. Dessutom skall det ju finnas några provspelare i Örebro denna vecka, nämligen Umeå FCs Danny Persson samt Marcus Mårtensson från kalmarklubben IFK Berga. Båda två är anfallare med måskytte som specialitet. Utöver de två aviserade provspelarna är det inte helt omöjligt att ytterligare någon icke-ÖSKare visar upp sig. Det händer ibland.

Rubrikens frågetecken har hamnat där på grund av att ÖSK förutom noteringen i matchkalendern inte på något sätt aviserat att internmatchen skall spelas. Trots att de har en snygg och förmodligen påkostnad hemsida används den inte optimalt (kan man tycka).

Det troliga är dock trots frånvaron av information att matchen kommer att spelas. De hemmavarande behöver få en match i benen under uppehållet, även om det inte blir fråga om något allsvenskt tempo.

De här internmatcherna mot talangtruppen brukar vara rätt informella tillställningar. Matchen skall enligt uppgift börja kl. 18:30, men det är möjligt att man kör igång tidigare om alla är klara. Det gjorde man förra gången motsvarande match spelades. Då var matchtiden dessutom nedbantad till 2*30 minuter, vilket var vad som rymdes inom den träningstid som talangtruppen hade till förfogande. (I kväll har talangerna tid mellan 18:00 och 19:30).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: