Cesena igen?

by

Det italienska serie-A klubben har tidigare rapporterats ha varit intresserad av Roni Porokara, de har enligt FotbollDirekt varit och sett ÖSK för att studera Michael Almebäck, men fastnade kanske för Astrit Ajdarevic. (Riktigt varför framgår dock inte – kanske var de på hemmamatchen mot Elfsborg. Annars har väl inte Astrits spel varit av den kalibern att den intresserar italienska proffsuppköpare).

FotbollDirekt har försökt sig på konststycket att få Magnus Sköldmark att kommentera, vilket skändligen misslyckats. Men man kan kanske dra den slutsatsen att eftersom Sköldmark inte rakt av förnekar påståendet så ligger det något bakom ryktet. Det brukar ju vara så.

Problemet med att sälja Astrit nu är dock att han lär ha en möjlighet att redan efter säsongen avsluta sitt kontrakt. Då blir det ingen ersättning till ÖSK. ÖSK har också den möjligheten, men de lär väl knappast ha några tankar på att utnyttja sin option. För även om Astrit inte bidragit med så mycket än förutom de tre målen på Elfsborg så har han nog en hyfsad utvecklingspotential när han väl blir bättre tränad.

FotbollDirekt: Cesena vill ha Ajdarevic – har kontaktat Örebro

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: