Ny DM-final för Jörgen

by

100921. Jörgen, jättedödaren.
Att div 5-laget Yxhult IK skulle slå Rynninge, topplaget i div 3, var väl ungefär lika troligt som att Sköllersta skulle slå ÖSK i fjolårets DM-final. Men båda lagen gjorde det oväntade. Den här gången gick matchen inte ens till straffsparksläggning utan Yxhult vann på ordinarie matchtid med 5-3. Yxhult satte sina två bonusstraffar och spelade jämnt med Rynninge i själva matchen. Grattis, säger bloggen.

Jörgen Gustafsson omgiven av fotbollsentusiaster i olika åldrar. Bilden togs vid invigningen av Ekängs konstgräs i slutet av maj.

100916.
Jörgen Gustafsson, fotbollsansvarig hos ÖSK Ungdom ute på Ekäng, verkar att vara på god väg att ta över efter Alexander Axén som distriktets främste DM-taktiker. Förra året gick Jörgen, som då tränade Sköllersta IF, i land med den till synes omöjliga uppgiften att leda sitt lag till finalvinst mot ett starkt lag från Örebro SK.

I år är han bara en match ifrån att hämta hem en andra DM-titel. Yxhults IK (div 5), som i år tränas av Jörgen, besegrade igår det starka div 4-laget Ervalla SK med klara 3-1. Detta trots att Yxhult fick lov att spela den sista kvarten med en man mindre på plan. I finalen som spelas den 21 september kommer Yxhult att ställas mot Rynninge IK.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: