Nya konstgräsplaner

by

100908. NA: Politiker väntar på synpunkter.

100903. Björk till mot”attack”.
ÖLFF:s ordförande Raul Björk går i dagens tidning till motattack beträffande kommunens konstgräsplaner. Som en kommentar till nedbantningen från nio till tre nya planer hävdar Björk att det behövs mellan 15 och 20 planer.

Trots att han är ordförande i landstingsfullmäktige verkar han dock inte kunna skaka fram några pengar från det egna fögderiet. Det var lite elakt sagt – jag tror faktiskt att Björk trots sin politiska belastning gör bra ifrån sig som ordförande i ÖLFF. Han stod verkligen upp för ÖSKs sak på den tiden som läget var skarpt.

NA: Förbundsbas: Vi kommer agera

100902.
Kommunen har jobbat vidare med ”Projektet Konstgräsplaner” och därvid bantat ner antalet planerade planer från nio till tre. Nio var väl i mesta laget även om en del av dem låg utanför stan (i Garphyttan, Odensbacken och Glanshammar). Fast om detta handlar om ett första steg eller enda steg framgår inte. Den senaste planen förutser att konstgräsplaner kommer att anläggas vid Trängen, Lillåvallen och Vivalla IP. En prioritering som varken stämmer överens med vad kommunen tidigare angett eller med Örebro Läns Fotbollförbunds önskemål. Dessutom kan man notera att tidigare var Trängen öronmärkt för både en ny plan och en begagnad (Behrns matta) plan. I det senaste planförslaget talas det (om man skall tro NA) bara om att man skall lägga Behrns utslitna matta på kolstybbsplanen vid Trängen.

Precis som förra gången konstgräsplaneplanerna lades fram så tycks missnöjet vara störst i Adolfsberg, som har en omfattande verksamhet.

Annonser

Etiketter:

Ett svar to “Nya konstgräsplaner”

  1. Sven Bertilsson Says:

    Samtidigt hoppas jag att det kommer finnas kvar iaf en eller par naturgräsplaner av god kvalitet i Örebro. Det vore ju tråkigt om de helt skulle utrotas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: