Seger i Lillkyrka

by

Trion som sänkte Lillkyrka: Jesper Welin (2 mål) samt Sharma Ahmet och David Johansson som gjorde var sitt. (Dagens bilder tål två klickar för att få fram en bättre upplösning. WordPress skalar alltid ner fotona).

ÖSKs pojkallsvenska trupp åkte tillsammans med några förstärkningar från P17-truppen till Kärsta IP i Lillkyrka för att möta hemmaklubbens andralag i en div 8-match. Det blev en mycket trevlig fotbollsmatch där gästerna dominerade och dessutom vann med 4-1 (2-0).

Lantlig fotbollsidyll i Lillkyrka. Kärsta IP måste ligga i topp i distriket. På bilden är det Filip Gustafsson som känner på den fantastiskt fina planen.

Trots resultatet var Björn Juhlin inte riktigt nöjd med sitt lags prestation.
– Vi rörde oss för lite, tyckte Björn som speciellt ville ge ett plus till David Åberg för hans fina mittbacksspel. Knappt en miss på hela matchen mot en center som var minst ett huvud längre än David. Bra insatser gjorde även David Johansson på mittfältet, tvåmålsskytten Jesper Welin och den irrationelle vänsteryttern Sharma Ahmet. Att det var dessa tre som dessutom stod för målskörden gjorde förstås inte deras insatser sämre.

Patrick Ingvarsson hälsar sina fotbollsvänner i ÖSK Söder att läget dagen-efter är förhållandevis bra och att ingenting verkar vara brutet. Men att han nog måste be att få stå över nästa match.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: