Bra insats trots 5-0 förlust för Söder

by

ÖSK Söder hade som väntat inte mycket att sätta emot då IFK Kumla kom till Ekäng för att hämta hem ytterligare tre poäng. Det gjorde de också mot ett ungt och orutinerat Söder där de flesta i laget har 92 eller 93 som första två siffror i personnummret. Kumla å sin sida hade väl knappast en spelare som inte passerat 20-årsstrecket med en god marginal.

Det tog 25 minuter för Kumla att spräcka nollan och därefter rullade målen in med jämna mellanrum. Det stod 0-3 i pausen, Zebastian Lovén som sommarvikarierade som mittback satte sedan tyvärr Nils Carlsson i en onödigt svår situation genom en oöverlagd målvaktspass. Precis i slutet av matchen fick Kumla sedan till ett slumpmål genom Christian Söderberg, en spelare med meriter både från allsvenskan och superettan. Annars var andra halvlek faktiskt ”rätt bra”.

Vad som var positivt och som man skall ta med sig från matchen var dock att ÖSK Söder inte bröt ihop utan försökte spela sitt spel trots ett besvärande överlägset motståndarlag. Laget jobbade på rätt hårt ända in i slutminuterna för att i alla fall få till ett tröstmål, vilket man inte lyckades med även om det var nära några (få) gånger.

Även om laget nu faktiskt halkat ner på sista plats i och med att Glanshammar vann i kväll så skulle jag tro, att man med den inställning som visades kommer att ta en hel del poäng under höstens lopp mot de lite sämre lagen i serien.

Annonser

Etiketter: ,

Ett svar to “Bra insats trots 5-0 förlust för Söder”

  1. ardeman Says:

    92, 93

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: