ÖSKare i statistiken

by

100731.
NA har hakat på (antar jag) den statistikredovisning jag gjorde för några dagar sedan och dessutom spunnit vidare på den tråden. I papperstidningen räckte materialet till två hela sidor och på webben till två artiklar.

NA: Han är bäst i ÖSK
NA: ÖSK:s säsong i siffror

100727.
ÖSK har så här långt utan tvekan haft allsvenskan två mest offensiva backar – i alla fall rent statistiskt sett. Både Samuel Wowoah och Patrik Anttonen ligger högt uppe bland anfallarna i allsvenskans poängtabell. Samuel på 10:e plats har 7 poäng och Patrik på den 12:e 6 poäng.

Mjällbys Tobias Grahn och ÖSKs Nordin Gerzic är de två spelare som sysselsätter domarna mest i allsvenskan. Grahns aktiviteter har fått domarna att blåsa i pipan hela 77 gånger – 40 gånger mot honom och 37 gånger till hans fördel. Nordin ligger på en tredjeplats i båda kategorierna – han har fått domsluten med sig 38 gånger och mot sig 36 gånger.

Alejandro Bedoya verkar av statistiken att döma vara en riktig buse på planen. Tillsammans med åtta andra spelare ligger han på andra plats i varningsstatistiken – 5 gula kort har visats i Alejandros riktning denna säsong.

Annonser

Etiketter: , , , , ,

Ett svar to “ÖSKare i statistiken”

  1. Hemvändarn Says:

    Jag tycker det är ännu en fjäder i hatten för dig flugsnapparn. Jag hade nästan väntat mig ett nämnande av bloggen som inspirationskälla. Det är väl något bra att de plockar upp bra idéer och utvecklar dom snarare än tråkigt med plagiat.

    Den statistik som jag skulle vilja se är snarare vart bakåtmålen har kommit till och vilka som varit inblandade.

    PS Toetalvotball har flyttat till http://www.totalfotboll.nu Någon sommardvala förekommer men vad jag hört fortsätter satsningen under hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: