Henri Belle trots allt

by

ÖSKs senaste "nyförvärv" har under senare tid tränat tillsammans med Eric Bassombeng och talangtruppen.

100720.
ÖSK ändrade sig något överraskande
beträffande den kamerunske anfallaren Henri Belle. För två veckor sedan sade Lennart Sjögren till papperstidningen, att ingen i trion Belle, Abdulahi och Mäntylä var aktuella för ÖSK under hösten. Vilket i de flesta fall betyder samma sak som inte alls. Men nu har man trots allt tagit Belle till nåder och gjort upp med honom och hans klubb om ett lån säsongen ut med en option om förlängning – av vad framgår dock inte.

Jag undrar vad som hänt sedan dess – har det möjligen någonting att göra med att förhandlingarna med Roni Porokara gått i stå? Hur som helst ökar pressen avsevärt på Roni nu. Om han inte fixar ett nytt kontrakt under sommarfönstret löper han faktiskt risken att Belle tar hans plats och att han får förbereda sig på sin kommande Bosmantillvaro på ÖSKs spelarbänk.

Under den senaste tiden har ÖSKs nyförvärv faktiskt tränat med ÖSKs talangtrupp. Men det verkar ha varit mer på eget initiativ än på ÖSKs.

Rimligtvis var detta inte den anfallsförstärkning som Lennart Sjögren indikerat skulle kunna vara på ingång. En central anfallare behövs hur som helst – speciellt som man tidigare sagt att man inte räknar med Paulinho nästa år.

100721.
NA: ÖSK:s nyförvärv siktar högt i fotbollskarriären

Annonser

Etiketter: , ,

2 svar to “Henri Belle trots allt”

  1. Gabbe Says:

    Är säker på att H. Belle kommer göra ett kanon-jobb i ösk. såg han när han var här och provträna de första dagarna och han såg riktigt intressant ut! Welcome Mr. Belle!

  2. Kr!lle Komet Says:

    Jag är övertygad om att Henri Belle är ett fynd! Han var riktigt bra mot Gefle i träningsmatchen i Västerås. Bienvenue à ÖSK Henri Belle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: