Svartvit fotboll den 30. juni

by

Det är tunnsått med fotbollsaktiviteterna idag. A-trupp slickar såren på Åland under förmiddagen medan de försöker glömma eller i alla fall förtränga att de just fått stryk av ett lag, som kämpar för överlevnad i den finska ligan. I eftermiddag anträds sedan återtåget mot ett sommarvarmt Behrn Arena.

På Vilundvallen i Väsby finns det möjlighet att se en av ÖSKs mittfältare i aktion. Väsby United gästas av Ljungskile och Erik Nilsson lär väl ta en plats på LSKs mittfält. Bland motståndarna kan han möjligen hitta Peter Rosendal, även om Peter suttit på väsbybänken under de senaste matcherna. Möjligen kan även ÖSKs föredetting Kevin Walker dyka upp hos hemmalaget. Han lånas nämligen ibland ut av AIK till samarbetsklubben Väsby enligt samma modell som gäller för Eriks lån till Ljungskile.

Resultat
: Ljungskile förlorade matchen mot nästjumbon Väsby United med 3-2. Erik Nilsson spelade 90 minuter – av allt att döma som anfallare till höger (!). Peter Rosendal satt på avbytarbänken och Kevin Walker syntes inte till.


I Lomma har 97-orna omstart efter en turneringsinledning som varit mindre lyckad. Nu har man bildat nya grupper med de bästa resp. sämsta lagen från det första gruppspelet. ÖSKs killar möter på förmiddagen göteborgslaget Sjövalla FK och på eftermiddagen IFK Norrköping.

Resultat: Onsdagen blev en bättre dag för 13-åringarna som på förmiddagen slog Sjövalla med 2-0 och sedan spelade oavgjort mot IFK Norrköping 1-1. Övriga resultat i gruppen var gynnsamma för ÖSKarna, som med en match kvar att spela nu leder sin grupp.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: