Nurme in i truppen

by

Efter det att Simon Nurme i halvtid fick komma in och ersätta John Alvbåge i lördagsmatchen mot Gefle  har det väl lutat åt att ÖSK hade löst problemet med uppbackningen för John under Peter Westmans skadefrånvaro. Detta bekräftas nu av ÖSK som på hemsidan skriver, att Simon engagerats för resten av den här säsongen.

En bra lösning som säkert också uppskattas av Peter Rosendal, som i fortsättningen kan ägna sig åt Väsby på heltid utan att behöva bekymra sig om hur ÖSKs matchprogram ser ut.

Simon lärde sig fotbollsgrunderna i Röfors IF och Laxå IF. Därefter spelade han under Urban Hammar i ÖSK Ungdom och var en starkt bidragande orsak till att laget vann div 3 och för första gången tog steget upp till tvåan.

Efter den lyckade säsongen fick han tillsammans med bland annat Emra Tahirovic och Kristoffer Näfver ta steget upp till A-truppen. Där lyckades han dock inte ta förstaplatsen från Peter Westman utan tröttnade och flyttade efter två år vidare till Degerfors.

När Degerfors åkte ur Superettan gick Simon över till Syrianska FC på ett tvåårskontrakt. Efter ett år i Södertälje hade han dock fått nog och kom överens med klubben om att bryta kontraktet. Hans avsikt var då att återvända till Örebro för att koncentrera sig på sina ekonomistudier.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: