Återsamling

by

Papperstidningen skriver idag några rader om träningen, som återupptogs på måndagen efter två veckors semester (för de flesta).  Även om det första träningspasset var i lättsammaste laget så är det två veckor med hård arbete, som väntar truppen som förberedelse inför svenskt cupspel och återupptagen allsvenska. Två pass om dagen lär det stå på dagsransonerna.

Beträffande läget i truppen skriver tidningen, att med undantag av några mindre skavanker så är alla i truppen friska och krya, så när som på Tommy Wirtanen, som fortfarande har några rehabveckor framför sig efter sin skada i den sista vårmatchen mot Trelleborg. Om detta innebär att Fredrik Nordback fullt ut ingår i träningsgemenskapen eller om han bara råkade bli bortglömd framgår inte. I början av maj trodde Fredrik, att han skulle kunna återgå till full träning i mitten av juni (som nu alltså), vilket dock inte innebär att han är i spelbart skick.

Tillägg: Johan Alvbåge besvarar i sin NA-blogg min undran beträffande Fredrik Nordbacks fysiska status. Den verkar vara minst sagt bra. Om den även medger bollsparkning framgår dock inte. (Det var trots allt ett benbrott i foten som han råkade ut för).

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: