Bertilsson till Kalmar

by

100609.
Det låg väl så att säga i luften. NA meddelar, att Johan Bertilsson har skrivit ett fyraårskontrakt med Kalmar. Intresset för en örebroflytt verkar ha försvunnit när Kalmar kom in i bilden. Hans intresse för ÖSK verkar dock ha varit rätt svalt redan till att börja med. Han nobbade ju möjligheten att provträna med ÖSK för något år sedan och förlängde i stället direkt med Degen. Intressantast med affären är väl egentligen kontraktsperioden. Fyra år är rätt lång tid för en på det hela taget oprövad spelare från Superettan.

100607. Örebro – förbjuden mark för Bertilsson?
Karlskoga-Kuriren skriver, att det lutar åt kalmarhållet för Bertilsson. Till Örebro vill, kan eller får han inte flytta under hänvisning till degerforssupportrarnas örebrokomplex.

100602.
Papperstidningen skriver idag, att ÖSK är fortsatt intresserade av Degerfors Johan Bertilsson – årets poängkung så här långt i Superettan. Intresset är inte nyväckt. Redan förra året var  Bertilsson inbjuden att provträna med ÖSK under en vecka. Någon träning blev det dock aldrig eftersom Bertilsson valde att skriva ett nytt kontrakt med bruksklubben. Helt främmande till tanken att flytta till Örebro och ÖSK verkar han inte att vara. Vilket nog kan bero på att han inte är degerforsare, utan har västgötska Hova IF som moderklubb, varifrån han gick till Carlstad United innan han hamnade i Degerfors.

Artikeln finns redan på nätet hos NA:s systertidning Karlskoga-Kuriren.

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Bertilsson till Kalmar”

  1. Kalmar värvar från Degerfors Says:

    […] Bertilsson till Kalmar « Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK Fotboll […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: