Porokara avstängd

by

100607.
Det visade sig, att det var NA, som låg närmast sanningen i frågan om vilka matcher Roni är avstängd i. På ÖSKs hemsida skriver man idag:

Beslutet innebär att Roni per automatik är avstängd i nästa cupmatch mot Jönköping Södra. Dessutom är han vidare avstängd om ÖSK går vidare i Svenska Cupen och om denna match spelas inom datumen 8-14 juli. Ligger nästa match utanför ovan angivna datum, så får han spela den matchen.

Med detta beslut så innebär det att Roni Porokara får spela matchen mot IF Elfsborg den 18 juli.

100604.
Efter att ha blivit grovt utvisad i cupmatchen mot IFK Norrköping har Roni Porokara nu fått sin dom. Denna lyder på två matchers avstängning. Vilka matcher det rör sig om råder det dock (än så länge) delade meningar om.

ÖSK skriver på sin hemsida, att Roni är avstängd i cupmatchen mot Jönköping Södra och i bortamötet mot Elfsborg. Om ÖSK går vidare i cupen, vilket de borde göra, så är han spelbar i cupen.

NA är av en avvikande uppfattning. De skriver, att om ÖSK går vidare i cupen så får Roni ta sin andra avstäningsmatch i cupen för att sedan vara spelklar till matchen mot Elfsborg.

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: