Lägerhelg(er) för ÖSK Ungdom

by

100417. Cupseger för 96-orna.
ÖSKs två P96-lag hade nog en trevlig utflykt till Degerfors idag inom ramen för sitt läger på hemmaplan. Båda två lagen placerade sig som tvåa i sina gruppen och gick vidare till slutspelet. Slutspelat för lag ÖSK U Svart blev det i en av kvartsfinalerna när man fick stryk av Carlstad United med 5-6. Det resultatet tyder på en oavgjord match med straffläggning. ÖSK U Vit gick däremot hela vägen och besegrade i finalen BK Forward Svart med 1-0. På vägen till finalen besegrades i tur och ordning IFK Munkfors, IK Sturehov och Degerfors IF Vit.

I Skara besegrade PAL-laget Alingsås IFs pojkallsvenska lag med 2-1. Några närmare detaljer kring den matchen har jag inte.

100416.
Två av ÖSK Ungdoms åldersklasser passar på att arrangera mer eller mindre ambitiösa träningsläger under kommande helg. Klart imponerande är man i gruppen P93/P94 som sänder hela 42 spelare plus ledare för ett tredagarsarrangemang i Skara. Utöver träning blir det även matchspel. Det pojkallsvenska laget vässar formen mot Alingsås IFs P17-lag och P93/94orna möter ett P94 lag från Skara FC.

ÖSKs 96-or är inte riktigt lika ambitiösa och arrangerar ett läger på hemmaplan med övernattning i klubbstugan på Ekäng. På programmet står träning på konstgräset i Hallsberg på fredagskvällen och deltagande i en turnering i Degerfors på lördagen. Ett smart sätt att låta de yngre killarna känna på hur det är att övernatta hemifrån tillsammans med killarna i gruppen.

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Lägerhelg(er) för ÖSK Ungdom”

  1. Jan Sundelius Says:

    Resultat från träningsmatcher i Skara. ÖSK PAL-Alingsås IF 2-1 (Målskyttar Julius Jadling och Stefan Hannason) ÖSK P17-Skara FC 0-2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: