Distriktscupen lottad

by

Distriktscupen som även i år har det officiella namnet Fastighetsbyrån Cup är nu lottad. ÖSK Söder går in i den andra omgången och ÖSK Elitfotboll i den tredje, som tillika är åttondelsfinal.

Den första omgången skall enligt planerna spelas om en dryg månad eller den 28 mars om man vill vara exakt. I den omgången deltar lag från div 5 och neråt. Inga direkta kioskvältare i den omgången, typ lokalderbyn eller liknande, vad jag kan se.

Den andra omgången med ett bäst före datum per den 11 april ser det första ÖSK-laget träda in i handlingarna. Det är ÖSK Söder, som kommer att ställas mot segrarna i den första omgångens möte mellan IFK Lindesberg och Närkes Kil. Ingen omöjlig uppgift även om lagets spelstyrka som vanligt är osäker på grund av skinnömsning. En hel del av de äldre spelarna verkar röra på sig och i stället dyker det upp nya talanger, som man inte hade någon aning om att de ens existerade. Går laget vidare kommer de i den tredje omgången att få möta segraren från mötet mellan Åmmeberg/HOIF och förmodligen rätt starka IFK Hallsberg.

ÖSK Elitfotboll går som sagt in i den tredje omgången och får i denna möta segraren i matchen Finnerödja/Axberg – Latorps IF. Mycket talar väl för att det blir en kort resa till Björkvallen. Vid vinst kommer man sedan med största sannolikhet att få möta segraren mellan Sköllersta och Bosna som bör klara sina matcher i den andra omgången. Den tredje omgången skall vara klar till den 31 maj.

Örebro Läns Fotbollförbund: Spelprogram – Fastighetsbyrån-Cup

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: