Träningsnotiser från den 22 september

by

Dagens stora fråga var givetvis: Hur är det med dansken?

Till att börja med var svaret negativt – ingen Kim Olsen inom synhåll då laget värmde upp under ledning av Thomas Andersson. Men efter ett tag kom dock den långe ut och sprang ett antal varv runt planen. Till synes utan några större problem. Några bollkontaktet var det dock aldrig fråga om. Prognosen får dock bli att han spelar i morgon med en vältjpad fot.

Betydligt mer bollkontakter blev det för Patrik Anttonen. Han deltog fullt ut i alla övningar och verkade inte lida av några som helst problem.

Med på planen var dessutom Erik Nilsson och Gustaf Lundholm. Erik blev ju ordentligt manglad av Erik Björndal i fredagsderbyt mellan Karlslund och Forward. Nu verkar dock sviterna av den träffen vara överståndna.

Gustaf Lundholm rapporterades ha fått gå av planen i förtid då ÖSK Ungdom spelade mot Karlstad BK på lördagen. Anledningen skulle ha varit ett knäproblem – alltid extra oroande när det handlar om någon som just återkommit med ett ihopläkt korsband, men inte heller i Gustafs fall verkar det ha rört sig om någon allvarligare skada. Eric Bassombeng som ju saknas titt som tätt var också han med under hela träningen.

Saknades på träningen gjorde James Frempong, Michael Jidsjö, Oskar Johansson och Peter Rosendal. Jidsjö och Johansson kom dock ut och tittade på under slutet av träningen. Micke lär lida av ett hopparknä och Oskar har problem med ryggen.

Om själva träningen finns det väl egentligen inte så mycket att berätta. Efter uppvärmningen körde man en passningsövning där spelarna löpte och passade sig fram tvärs över plan. Rätt matchlikt eftersom passningarna delvis måste leveraras resp. tas emot i full fart. Helt klart är att passningsspelet utvecklats sedan Sixten kom till ÖSK. Den övningen hade man inte klarat av förra året och det var i och för sig inte alla passningar som satt perfekt nu heller. Men på det hela taget var det rätt så bra.

Efter passningarna spelades det femmannafotboll på liten plan. Spelamaterialet räckte faktiskt till fyra lag. Som vanligt såg Eric Bassombeng rätt het ut när man kör denna typ av träning. Han tycker nog att det är betydligt roligare än att hålla på att passningsträna.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: